Saturday, February 18, 2012

Sa Pa teine päev

Teine päev Sa Pas oli rahulikum. Ronisime sapa mägi-aed-pargi otsa ja tegime pilti. Park oli koduselt läänelik - igal sammul plastikkujud Disney tegelastest. Pigem creepy!

Jalutasime läbi ka kogu turukompleksi, mis oli päris mahukas. Kes lähiajal sinna satub siis infoks, et siidisallidest saaks 80% alla ja vietnami salvi hinnaindex 10 000 per toos. Offseasonil hea tingida. Silveril läks lausa eriti hästi sest temalt taheti jalast puutsad ära osta. 1 hambutu härra proovis neid jalga ja pakkus 100k raha - liiga vähe siiski. Miks see neile sellist elevust pakkus jäi selgusetuks... ju on sobivad saapad riisi taga ajamiseks.



Kerge kaardimängu järel tagasi Lao Cai rongijaama, et teleporteeruda öörongiga Hanoisse tagasi. Mainiks veel ära õhtusöögi kohalikus dineris, mille arvega ilmselt maksime kinni terve ülemise korruse toidud (0,7 milj tugrikut). Tüngalinnuke kirjas, kõht täis liikusime rongile.











Video kah:
From Vietnam 2012

4 comments:

  1. Tervitusi reisiseltskonnale. Mõnus on lugeda ja jälgida teie teekonda. Olen juba mitu korda proovinud siia midagi kirjutada aga ikkagi pole midagi välja tulnud. Vaatan, kas nüüd läheb läbi.

    ReplyDelete
  2. Pilte vaadates tekkis mõte, et äkki olete Kolumbias Salento linnakesse sattunud. Igatahes tundub, et Teil on mega lahe, me läheme täna turismi messile, uurima, äkki saaks ka sinna kus te olete.Tervitan Vaksa pere

    ReplyDelete
  3. Palju seal roller maksab, ma tahaks endale vespat saada, võib kasutatud olla Kristi

    ReplyDelete
  4. Video on päris hea, nagu reklaamiks seda kraami.

    ReplyDelete